Τετάρτη 22 Μαΐου 2013


THE CAR BED OF LEON

Η ΙΔΕΑ
Το κρεβάτι έγινε στο Αιτωλικό το 95. μαστε στη Αθήνα ... Κατασκευάστηκε από ανάγκη γιατί ο Παντελής ήταν ενός χρόνου όταν η αδελφή του ήλθε ! Σιγά σιγά τον επόμενο χρόνο αφού θέριεψε λιγάκι οδηγούσαν πολλές φορές το car-bed μαζί εκεί -οδηγός συνοδηγός- συναντώντας τον Μορφέα. Ίσως από τότε έγιναν κολλητοί παρόλο που οι χαρακτήρες απέχουν μακράν.

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ
Μάλλον συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Η ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ
Η αρχή έγινε. Ο Λέων είχε αρχικά τα συναρμολογούμενα μοντέλα . Έπειτα τα ασύρματα, μετά τα βενζινοκίνητα . Καταλήξαμε πρόσφατα να ανακατασκευάζουμε από την αρχή μηχανή σπορ αυτοκίνητου . Σήμερα στα 19 του χρόνια βρίσκετε στο 1ο έτος Μηχανολογίας και μπράβο του!

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Δεν είμαι του έτοιμου. Προτιμώ να φαντάζομε να σχεδιάζω και να κατασκευάζω παρά να ψάχνω σε καταστήματα έτοιμα. Έχει την γοητεία του αλλά και λιγότερο κόστος καλύτερη ποιότητα εμφανίσει και λιγότερο κούραση .
Το car-bed σχεδιάστηκε στο πρώτο υπολογιστή μου. Εκείνον τον φορητό της Apple που σήμερα έχει γίνει Αντίκα! Τον αγόρασα το 91. Είχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια σε εκείνον. Τα σχέδια έχουν χαθεί στην αναβάθμιση που του έγινε.
Την εφαρμογή την ανελαβε ο Νίκος Γιαννούλης το μικρό Ξυλουργείο στο Αιτωλικό. Μπόλικο MDF ντίζες Βίδες κλπ αλλά και έντονα χρώματα... Το car-bed μετά μας εγκατέλειψε . Ταλαιπωρήθηκε απ τις μετακομίσεις τα χτυπήματα τα βιδώματα ξεβιδώματα... “Ψυχή” είχε πάντως κι άφησε κάτι...

Στο Υιό